Pagina
Menu
INFO
U bent hier:   Begin pagina > Ton blogt > Archief > 8 april 2013  Henk Brinkgreve heeft nieuw grafmonument
German

8 april 2013  Henk Brinkgreve heeft nieuw grafmonument


Henk Brinkgreve heeft nieuw grafmonument
Henk Brinkgreve heeft nieuw grafmonument. Drie jaar geleden werd het grafmonument “De Fakkeldrager” gemaakt door zijn broer, beeldhouwer Geurt Brinkgreve, gestolen van zijn graf aan de Oosterbegraafplaats op de Noord Esmarkerrondweg te Enschede.  Geplaatst in 1947, was het na 63 jaar op een ochtend verdwenen. 

Henk Brinkgreve, Majoor in het Nederlands leger, Commando, Jedburgh officier, verzetsman en onderscheiden als ridder in de Militaire Willemsorde
Henk Brinkgreve, Majoor in het Nederlands leger, Commando, Jedburgh officier, verzetsman en onderscheiden als ridder in de Militaire Willemsorde. Donderdag 4 april j.l. is op initiatief van de familie een nieuw, bijzonder mooi beeld geplaatst bij het graf van Henk Brinkgreve. Een vrouw die een kandelaar draagt. Het kunstwerk is vervaardigd door beeldhouwer Kàroly Szekeres.

Meer weten over Henk Brinkgreve  Lees ook  

 

 

Pagina
Menu
INFO
Pagina
Menu
INFO

Excursies

Excursies


Onder begeleiding van Ton Wientjen worden er excursies georganiseerd naar het gebied waar de slag om Arnhem plaatsvond. Dit zijn excuries in groepsverband. Bent u als vriendenclub, serviceclub, hobbyclub, enz. geïnteresseerd in een excursie?

Lees verder »

Ton blogt

Ton blogt 


Soms, als Ton tijd heeft, schrijft hij een anekdote over een gebeurtenis die zich afspeelde in de oorlog. Altijd vanuit de gedachtenwereld van de betrokkene geschreven en dus lang niet altijd politiek correct.
 

Lees verder »

Contact


Ton Wientjen
Vaarwerkhorst 71
7531 HL  ENSCHEDE

Telefoon: +31 53 435 69 49
Mobiel1:   +31 61 258 47 78
Mobiel2:   +31 62 351 10 21

Stuur een berichtje

Pagina
Menu
INFO

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Inloggen