Pagina
Menu
INFO
U bent hier:   Begin pagina > Ton blogt > Archief > 1 december 2009 Openingsblog
German

1 december 2009 Openingsblog

De rondleiding zondag 15 november jl. werd voor mij een bijzondere dag. Met name door de samenstelling van de groep. Jonge kerels van eind twintig- tot begin dertigers. Vooraf had ik vraagtekens en hoopte dat alles goed zou gaan. M.u.v. één fiets, waarvan de versnellingen niet functioneerden, bleek het een geweldige dag te worden met enthousiaste gemotiveerde kerels.
Hartverwarmend waren de reacties na afloop hetgeen resulteerde in een uitnodiging om mee te gaan eten. Aan tafel zat naast me de fotograaf van de groep, die deze dag meer dan 200 foto's had gemaakt en tegenover me Jan Willem, in mijn ogen een groot computer- of moet ik zeggen internetkenner?  Deze stelde me voor te gaan bloggen. Bloggen...geen idee waarover hij sprak.  Uiteraard werd mijn nieuwsgierigheid gewekt en na de nodige uitleg leek het me een bijzondere uitdaging en uitdagingen moet je aangaan. Terug op het thuisfront eerst contact opgenomen met mijn grote vriend Gerrit, omdat zonder zijn technische hulp het voor mij onmogelijk zou zijn dit project tot uitvoering te brengen.
De basis is gelegd. Mijn dank gaat dan ook uit naar Jan Willem voor de idee en Gerrit voor zijn tijd, inbreng en technische uitleg van de website.

Proost op jullie gezondheid!

 

 

Pagina
Menu
INFO
Pagina
Menu
INFO

Excursies

Excursies


Onder begeleiding van Ton Wientjen worden er excursies georganiseerd naar het gebied waar de slag om Arnhem plaatsvond. Dit zijn excuries in groepsverband. Bent u als vriendenclub, serviceclub, hobbyclub, enz. geïnteresseerd in een excursie?

Lees verder »

Ton blogt

Ton blogt 


Soms, als Ton tijd heeft, schrijft hij een anekdote over een gebeurtenis die zich afspeelde in de oorlog. Altijd vanuit de gedachtenwereld van de betrokkene geschreven en dus lang niet altijd politiek correct.
 

Lees verder »

Contact


Ton Wientjen
Vaarwerkhorst 71
7531 HL  ENSCHEDE

Telefoon: +31 53 435 69 49
Mobiel1:   +31 61 258 47 78
Mobiel2:   +31 62 351 10 21

Stuur een berichtje

Pagina
Menu
INFO

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Inloggen